HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

8 Jul 2015

Segmen : Duit Raya Seindah Syawal by Nieyl

...Assalamualaikum & Salam Sejahtera...
 
Menjelang Aidilfitri ni, jom ramai-ramai join Segmen : Duit Raya Seindah Syawal by Nieyl
 Mana lah tau rezki dapat duit raya tahun ni,
 
Jom kita join ramai-ramai.
Segmen : Duit Raya Seindah Syawal by Nieyl
 
SALAM  AIDILFITRI dari Sulaman Lace Heaven
Buat semua sahabat blogger yang telah lama dikenali mahu pun yang baru dikenali.
Semoga Lebaran ini membawa seribu erti kesyukuran dan limpah rahmatNYA.
 
 

4 comments:

  1. Hi ... Jalan-jalan dari giveaway yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi dan Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ...

    ReplyDelete
  2. Tak sempat nak join sama.. :)

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78