HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

29 Jul 2015

WW#16 Gambar raya yang membawa 1001 kenangan.

...Assalamualaikum & Salam Sejahtera...
 
 
Tiada kata yang dapat menggambarkan rasa hati ini.
Betapa gembiranya Atok dapat bersama cucu-cucuanda di pagi 1 Syawal.
Alhamdulillah, Semoga Abah sihat walafiat dan dapat berhari raya bersama kami sekeluarga lagi. 
 
Hari Raya sempoi cucu-cucu bersama Atok
 

12 comments:

  1. comel je heheheh!

    Selamat hari raya kak!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nasib bukan akak yang merempit!!

      Delete
  2. memang terindah ! atok happy je dgn cucu2..

    ReplyDelete
  3. slmt hari raya U
    tersemat di kalbu kalau moment mcm ni

    ReplyDelete
  4. atok spoting.. kali ni tahun kedua beraya tanpa atuk.. atuk sorang lgi mmg lahir2 dah meninggal.. huurm..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sama
      Arwah atok belah abah xpernah dapat tengok sebab meninggal masa tu abah akak 7thn

      Arwah atok belah mak meninggal pada thn 1999.
      Last raya dgn dia..dia buat meriam buluh.
      Kenangan terindah...

      Delete
  5. Indahnya sesuatu kenangan itu.. :)

    ReplyDelete
  6. wahh...gambar yang menarik....cantik...

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78