HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

21 Aug 2015

CPUV by KFC & IKEA singgah lagi di blog. Terima Kasih Nuffnang.

...Assalamualaikum & Salam Sejahtera...
 
Kebelakangan ini agak kurang berjogging di blog.
Walau bagaimana pun bersyukur sangat kerana masih menerima CPUV dari NUFFNANG.
 
Terima Kasih kepada pihak NUFFNANG serta pihak penaja KFC serta IKEA.
Terima Kasih juga kepada anda yang sering tidak putus berkunjung ke blog ini.
 
CPUV by KFC - KA$H Card Launch, August 2015 / 167th to 168th BE
CPUV by IKEA - August Sales , August 2015 / 169th to 170th BE
 
CPUV by KFC - KA$H Card Launch, August 2015 / 167th to 168th BE
CPUV by IKEA - August Sales , August 2015 / 169th to 170th BE
 
 
Entry ini hanyalah untuk memberi semangat untuk saya terus aktif dalam blog, Alhamdulilah.
 
Klik BE 55, 56
Klik BE 57, 58
Klik BE 59
Klik BE 60, 61

8 comments:

  1. baik betuk En Nuff ngan Fuza..akak punya dah lama menyepi..ni kes tenggelam lama..
    langsung En Nuff tak pandang blog picisan akak..huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam Kak
      Saya pun tenggelam almost lemas juga
      Tp semangat tu datang semula

      Delete
  2. nuffnang sekarang tengah good mood kan hihi :)

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah dan tahniah sis...

    ReplyDelete
  4. banyaknyeee dapat.. banje la kite kitkat =D

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78