HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

25 Aug 2015

Fenomena Sulam Coin mendapat sambutan ramai tahun 2015

...Assalamualaikum & Salam Sejahtera...
 
GOJES!!
 
Terima Kasih kepada semua yang menyokong Sulaman Lace Heaven.
Di sini ada beberapa perkongsian posing dari customer yang pernah beli kain dari saya.
Terima Kasih sangat kerana sudi kongsikan gambar-gambar gojes.
 
 
 
Sulam Coin material Semi Silk warna Hijau Lumut menjadi pilihan sis Waliz.
Eh comel aje kan tengok akak ni.
Memang ratu posing. Bukan main lagi dia menggayakan koleksi Kain Sulamnya.
Sweet ler akak. Suka tengok
Sulam Coin Hijau Lumut Semi Silk by Sis Dr Norwaliza AW


 
Sulam Kerawang Mawarna Pink Turqoise ini menjadi pilihan adik manis Maslina Chek Mamsor.
Eh gojes pulak tengok fesyen baju yang digayakannya.
Bergaya sungguh dengan kain design macam tu.
Boleh tak nak tiru lah nanti.

Sulam Kerawang Mawar by Maslina Chek Mamsor
 
 
Sulam Coin Prada Cotton warna blocking ini pula adalah kepunyaan Shimah Abu Samah.
Dukacita tuan baju segan nak berposing.
Yang menariknya baju ini ditempahnya sekalian dengan tudung ala-ala turban, sulam dari hujung kaki kain.
Eh eh eh...pandai juga kan idea-idea letop gojes ni.
Terima Kasih banyak-banyak kerana sudi kongsikan gambar.
 
Sulam Coin Prada Cotton by Shimah Abu Samah
 
Terima Kasih tak terhingga kepada semua yang telah membeli dari Sulaman Lace Heaven serta sudi kongsikan gambar baju anda yang telah siap.
 
Saya jual!!
 
 
PRE ORDER LATEST 2015
 
 
 
Lagi cerita customer dengan baju koleksi dari Sulaman Lace Heaven. Klik link di bawah.
 
1. Koleksi Kain Sulaman Lace Heaven Feedback dari customer
2. YayaMagicShawl dengan Sulam Coin Cotton Imma
3. Apabila Sulaman Lace Heaven mendapat kepercayaan
4. Kain Sulam Coin dah siap 2015, Antara koleksi customer
5. Kain Sulam 2013 dah siap jadi baju..antara koleksi Fuza

2 comments:

  1. salam singgah sini sis...memang gojes kain sulam coin ni sis...

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78