HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

5 Aug 2015

Nak URL Blog #17 By Mia Liana

...Assalamualaikum & Salam Sejahtera...
 
Selalu sangat saya terlepas nak join segmen mudah ni.
Jadi kali ini saya buat entry supaya ramai lagi boleh join.
Sebab lately ramai yang mengalami MOOD ke laut untuk berblogging.
Saya lah tu,....
Masih mood Raya kot uols?
http://www.mialiana.com/2015/08/nak-url-blog-17.html
Nak URL Blog #17 By Mia Liana
Kata Mia Liana..... 
 
Segmen ini tersangatlah simple dan senang sangat nak join. Rugi kalau tak join... Tidak kiralah blogger newbie atau yang lama. Semua boleh join ya.

Motif utama untuk memudahkan Mia blogwalking di samping menjadi platform buat blogger-blogger mengenali di antara satu sama lain. Yang dah kenal dirapatkan. Yang belum kenal dikenalkan.
 
 
Segmen ini bermula sekarang dan akan tamat pada
 jam 11.59 malam
  Rabu
5 Ogos 2015


 

6 comments:

  1. Assalamualaikum Fuza! Lamanya tak join segmen kak mia.. Sempat lagi nih nak join.. Terjah selarang jugak!
    RosmizaAli.Com

    ReplyDelete
  2. GOODLUCK !
    SINGGAH MALAM SINI, BAGUS ENTRY NI :)
    BTW, NAK AJAK NI..HEHE..
    JOM DAFTAR ! SIMPLEHIJAB AFFILATE SYSTEM - CARA MUDAH BUAT DUIT ^_^

    http://syiralokman.blogspot.com/2015/08/jom-daftar-program-affilate-simplehijab.html

    ReplyDelete
  3. Semoga berjaya sis....Diana pun dah join juga...hihi

    ReplyDelete
  4. Rajin buat entry... Hehe... Dah join juga.

    ReplyDelete
  5. wah.. lain kali boleh la join hahahahhaah...
    lama dah sendu blogging

    hernyhafiz.com

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78