HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

3 Aug 2015

"SEGMEN RAYA BERSAMA MAMAMYJA"

...Assalamualaikum & Salam Sejahtera...
 
 
 "SEGMEN RAYA BERSAMA MAMAMYJA"
 
 
Sembah Salam Aidilfitri 2015 dari Sulaman Lace Heaven.
 
 
Pada pagi 1 Syawal yang lalu, Fuza sekeluarga mengenakan baju raya serba ungu.
Untuk Fuza dan Mr. Husband kami mengenakan warna ungu gelap.
Sementara anakanda sekalian mengenakan warna ungu lembut.
Kenapa tak sama semuanya?
Sebab saya fikir, kalau semuanya warna ungu gelap, apabila dalam gambar nanti akan nampak malap semuanya. Tak vogue gitu..hehe
 
Baju raya kami semuanya kena tempah dengan tailor tempatan sahaja kerana payah nak dapat saiz yang betul-betul ideal untuk semua orang.
 
Specialnya baju raya saya ialah Prada Lace dari Bandung yang dipilih sendiri oleh Mr. Husband. Cantikkan? Tak sangka Mr. Husband pun pandai pilih.
Alhamdulillah.
 
Indahnya Aidilfitri dapat bersama keluarga tersayang.
 
http://fuzamusa.blogspot.com/2015/07/cerita-aidilfitri-2015-fuza1-syawal.html
Selamat Hari Raya Aidilfitri 2015
 
Aidilfitri Hari Mulia
 Berkumpul semua sanak saudara
Andai ada hati terluka
Pohon maaf ampun di pinta
 
 
Pemenang akan diumumkan pada 5 September 2015
 
 
Tarikh Segmen : 30 Julai - 31 Ogos 2015

8 comments:

  1. salam singgah sini sis...semoga berjaya...cantik gambar raya sis...

    ReplyDelete
  2. Cntiknya akak sefamily...

    ReplyDelete
  3. Cntiknya akak sefamily...

    ReplyDelete
  4. sis, baju u memang cantik!!!! nak tempah kat bandung jugak la cam nih.. huhuhuhu
    good luck ya

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78