HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

29 Sep 2015

CPUV September 2015 Berganda-ganda dari NUFFNANG

...Assalamualaikum & Salam Sejahtera...
 
Hampir seminggu sepi kemas kini blog.
Hang dah kenapa Fuza?
 Ye, agak sibuk dengan program cuti sekolah berjalan ke Desaru. Cerita pun tak sempat update lagi.
Ni sibuk pula dengan Aiman nak exam PSRA.
Mana sibuk dengan tak sihat kerana jerebu.
Boleh dikatakan sibuk kalah menteri.
 
Walaubagaimana pun, Akaun Nuffnang dilupa jangan.
Alhamdulillah, rezki September.
Banyak juga CPUV yang singgah.
Terima Kasih Nuffnang
Terima Kasih penaja
Terima Kasih kepada anda yang terus menyokong Sulaman Lace Heaven.
 
 
 
CPUV by PETRONAS New Variant Launch, Sept 2015 / 181st to 182nd BE
CPUV by Wall's Fruttare, Sept 2015 / 183rd to 184th BE
CPUV by Kate, Sept 2015 / 185th to 186th BE
CPUV by Petrosains Illusioans, Sept 2015 / 187th to 188th BE
CPUV by Kaodim x Maria Elena Enga.., Sept 2015 / 189th to 190th BE  
CPUV by The Face Shop Oil Control, Sept 2015 / 191st BE
 
 

CPUV September 2015. Terima Kasih Nuffnang
 
 
Entry ini hanyalah untuk memberi semangat untuk saya terus aktif dalam blog, Alhamdulilah.
 
Klik BE 55, 56
Klik BE 57, 58
Klik BE 59
Klik BE 60, 61

7 comments:

  1. nuffnang tgh murah hati kan. saya pun banyak jugak 18 cpuv heehehe. alhamdulilllah :D

    ReplyDelete
  2. oh..mcm tu ke kire kak? sbb tgk blogger lain kira 1 ads yang sama dikira 1 CPUV. cthnye petrosains tu ada 2 ads yang terpampang kan tapi dikira 1 CPUV. ke saya yg salah kira?

    ReplyDelete
  3. Salam singgah petang sis...Alhamdulillah dan tahniah sis..

    ReplyDelete
  4. Wahhh ... Best nyer ... Saya tak dapat plak ... Belum ada rez3ki ...

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78