HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

3 Sep 2015

Pertama Kali terbang ke Yogyakarta

...Assalamualaikum & Salam Sejahtera...
 
Tanggal 24 Ogos 2015 adalah tarikh kenangan.
Alhamdulillah, pertama kalinya rezki untuk terbang ke Yogyakarta.
Terima Kasih pada mokcik den, Chekgu Azrine kerana sudi ajak saya sama-sama sertai dia.
 
Sebenarnya, dia ke sana bukan untuk bersuka ria.
Tetapi dia perlu menghadiri 2nd ICCIE 2015. Apa kebendanya tuh?
Ok nanti kita cerita yer.
Kiranya sambil menyelam minum air..Sambil pergi conference sambil jalan-jalan di Jogya.
 
Penerbangan kami seawal pagi.
Sebelum subuh kami sudah di KLIA2.
Penerbangan mengambil masa lebih kurang 2jam 15 minit.
 
OK nanti sambung lagi cerita.
Kasi warming up dulu.


WeFie dulu

Pesawat dah menunggu...
 

Alhamdulillah...selamat sampai di airport Yogyakarta, Adisutjipto International Airport
 

12 comments:

  1. Tringin juga nak ke cna, bestnya Kak smbil2 tu blh juga shopping hhehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah, merasa jalan2 ke negara orang

      Delete
  2. Replies
    1. P teman makcik bentang paper phD kat sana

      Delete
  3. tq sebab teman...dan best sangat...memang inshaAllah akan repeat lagi ke sana....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tqtq merasa p
      Dapat kenangan
      Dapat kenalan Kak Ju Azie Kak Lin dan Pak Syawal letop
      Hahaha

      Delete
  4. teringin jg nak melancong ovrsea..hehe

    jemput singgah ke blog yong ye
    http://akuhanyagadiskampung.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. inshaALLAH... Fuza pecut ke sana :)

      Delete
  5. wahhhh.. bestnya terbang ke sana... shopping ehh..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terbang teman makcik bentang paper PhD dia

      Delete
  6. Bestnyaaa bestnyaaa.... Tak pernah lagi sampai sana... Nak ole ole? Hehehe :P

    ReplyDelete
  7. best nyer.
    teman org, sambil cuci mata tgk tempat org :)

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78