HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

30 Apr 2015

Firmax3 Kelebihannya untuk wanita - Jeragat

...Assalamualaikum & Salam Sejahtera...
 
 
 Saya mengalami masalah jeragat yang telah pun mula menular di permukaan kulit muka.
Walaupun saya menggunakan set penjagaan muka yang berjenama, namun kesannya agak lambat untuk nampak.
 
 
Alhamdulillah, dengan hanya calit-calit Firmax3 dinadi, kesan pembersihan di wajah telah pun mula saya rasai. Kulit terasa glowing dan cekang.
Tidak perlu make up yang tebal. Tidak perlu lagi menggunakan applikasi Camera360.
 
 
Alhamdulillah, saya sudah mencuba dan alami sendiri. Gambar di bawah menggunakan camera handphone biasa. Tiada foundation ataupun concealer diperlukan. Seronok rasanya tidak perlu risau nak tepek bedak.
Anda bila lagi? Cepat dapatkan sebotol dua tiga botol FIRMAX3 anda sekarang!!!
 
 
Untuk dapatkan FIRMAX3 anda sila hubungi saya di:
whatsApp 019-2784580
 
Firmax3 - Testimoni jeragat memudar dan muka terasa glowing dan tegang umpama botox.
 
 
KELEBIHAN FIRMAX3
UNTUK WANITA
Mengimbangi hormon badan
Menegang dan menaikan payu dara
Mencerah dan mengebukan wajah
Menaikkan seri wajah
Menghilangkan jeragat
Mengurangkan dagu dua
Mengurangkan bawah lengan yang kendur
Menegangkan perut dan membentuk pingang
Menghilangkan simptom monopouse
Mengurangkan sakit sengugut
Mengurangkan kedut wajah
Mengurangkan stres dan sakit kepala
Mengawal hormon thyroxin
Membentuk pungung dan peha yang cantik
Menghilangkan sakit gigi
Mengetatkan faraj
Membantu masaalah resdung
Meningkatkan selera seks

FIRMAX3 Krim Ajaib Terapi Hormon No 1 Di Malaysia

...Assalamualaikum & Salam Sejahtera...
 
FIRMAX3 Krim Ajaib Terapi  Hormon No 1 Di Malaysia
 
INFO PRODUK
°°°°°°°°°°°°°°°°°°
FIRMAX3 sebagai penstabil hormon yang sempurna, FIRMAX3 ialah formulasi sempurna dan diakui sebagai pemulih hormon semulajadi yang terbaik. BINTANG BARU DUNIA KECANTIKAN DAN BIO-PERUBATAN yang lebih efektif dan berkesan. Kandungan istImewanya diketahui mengimbangi pengeluaran hormon secukupnya untuk kesihatan dan kehidupan yang sempurna .juga sebagai pencegah phytoho...
rmone, mengimbangi metabolism, antioksida dan merehatkan otot.

Produk terbaru dan trend terbaru untuk mengebukan dan mengembalikan kejelitaan wanita. Kalau dah cantik cuma nak lebih menarik dan menawan sesiapa melihat. Tak perlu tukar produk kecantikan sedia ada, cuma sapu sikit di nadi tangan, akan lihat perubahan wajah serta merta.

TEKNOLOGI NANO
Menyerap dan bertindak serta merta dalam beberapa saat sahaja. Bertindak sebagai anti penuaan, menggebu, mencerah, serta menaikkan seri wajah

 KELEBIHAN FIRMAX3

UNTUK WANITA:-
Mengimbangi hormon badan
Menegang dan menaikan payu dara
Mencerah dan mengebukan wajah
Menaikkan seri wajah
Menghilangkan jeragat
Mengurangkan dagu dua
Mengurangkan bawah lengan yang kendur
Menegangkan perut dan membentuk pingang
Menghilangkan simptom monopouse
Mengurangkan sakit sengugut
Mengurangkan kedut wajah
Mengurangkan stres dan sakit kepala
Mengawal hormon thyroxin
Membentuk pungung dan peha yang cantik
Menghilangkan sakit gigi
Mengetatkan faraj
Membantu masaalah resdung
Meningkatkan selera seks

UNTUK LELAKI:-
Membangunkan tisu reproduktif lelaki seperti testis dan prostat.
Membentuk ciri seksual, sekunder termasuk otot kasar, tulang dan pertumbuhan misai dan bulu.
Mengekalkan kesihatan tubuh dan mencegah osteoporosis,Meningkat nafsu seks.
Membantu meningkatkan tenaga dan daya tumpuan

Kesan segera FIRMAX3

1. Berlaku penegangan kulit pada seluruh badan.
2. Menaikkan seri wajah dan kulit.
3. Kulit kelihatan lebih gebu cerah berseri.
4. Mengurangkan saiz pori pori dan garis halus.
5. Badan terasa lebih panas dan bertenaga.
6. Menghilangkan kesakitan
7. Mengurangkan sakit kepala.
8. Menegangkan Payudara.
9. Mengurangkan eyebag.
10. Badan lebih bertenaga
11. Darah haid berwarna merah terang dan lebih cair
12. Mengurangkan senggugut

 Kesan 1-3 Hari penggunaan FIRMAX3

1. Pada orang yang tinggi kandungan kolesterol, Kulit dan najis jadi berminyak akibat pembuangan kolesterol melalui kulit dan najis masa permulaan guna.
2. Pakaian terasa lebih longgar.
3. Payudara kembali berisi dan makin tegang
4. Kulit makin gebu dan tegang
5. Kedutan pada kulit menghilang

Penggunaan berterusan selama 3 bulan akan kekal kesannya kerana hormon badan telah sedia aktif. 


 Kesan Pembaikan FIRMAX3
1. Orang yg hatinya rosak atau darah kotor berkemungkinan akan keluar ruam/jerawat pada kulit kerana kesan penyucian darah dalam masa 1-7 hari permulaan tetapi akan hilang dan tak meninggalkan parut.

2. Orang yang tinggi Kolesterol, Muka dan kulit jadi makin berminyak akibat pembuangan lebihan lemak bawah kulit 1-3 hari penggunaan.

3. Haid yang pertama selalunya lebih awal 2-3 hari, pendarahan lebih dari biasa masa haid pertama akibat pencucian rahim.

RINGKASNYA FIRMAX3, yang TERBAIK semua dalam satu.
PELBAGAI KEGUNAAN hanya SAPU DI NADI TANGAN sahaja, tidak perlu meningalkan alat kecantikan yang sedia ada, menjadikan anda cantik di luar dan di dalam serta memukau sesiapa yg melihat.

Kepada yang berminat boleh dapatkan segera stok anda. whatsApp 019-2784580

27 Apr 2015

Mee Tarik Warisan Asli di KL Sentral

...Assalamualaikum & Salam Sejahtera...
 
Mee Tarik Warisan Asli  di KL Sentral telah pun mula beroperasi di food court yang terletak di pintu keluar masuk LRT.
 
Alhamdulillah, merasa lah juga saya nak mencuba resepi Mee Tarik Warisan Asli yang sering disebut-sebut ramai. Terletak di KL Sentral, lokasinya memang strategic. Beratur panjang pelanggan untuk membuat pesanan.
 
 
Saya telah mencuba Lamen Soup with sliced beef yang berharga RM8.
Macam mana rasanya? Eh mestilah sedap. Saya memang kurang makan pedas jadi menu tersebut memang sangat mengenyangkan perut saya.
Apa yang menariknya, setiap kali ada pesanan barulah tukang masaknya akan menyediakan mee tersebut. Dengan teknik menguli dan menarik-narik tepung untuk dijadikan mee, ianya merupakan satu tarikan kepada pengunjung.
 
 
Mee Tarik Warisan Asli ini sebenarnya boleh dicari di beberapa cawangan yang lain. Diantara cawangan Mee Tarik Warisan Asli ini ialah di Sungai Besi, Shah Alam, Dang Wangi, Sri Gombak serta di Bangi. Harganya berpatutan. Penampilan pekerjanya juga bersih dan rapi.
 
 
Kepada yang belum mencuba tu, boleh mendapatkan matlumat lanjut di www.meetarik.com.my
 
Mee Tarik Warisan Asli  di KL Sentral


Tukang Masak sedang menyediakan mee Tarik di situ juga.

Lamen Soup with sliced beef di Mee Tarik Warisan Asli 


Bila makan kena tarik-Tarik..baru sedap...

Mee Tarik Warisan Asli  kini sudah ada 7 Cawangan


Antara menu menjadi pilihan utama di Mee Tarik Warisan Asli  di KL Sentral

Menu utama di Mee Tarik Warisan Asli 
 

Pakaian sedondon itu mesra atau boria?

...Assalamualaikum & Salam Sejahtera...
 
ISNIN dating lagi.
Alhamdulillah.
Bagaimana hujung minggu anda?
 
Saya sentiasa memulakan hujung minggu dengan bersarapan bersama keluarga. Acara riadah bersama mereka bergantung kepada keadaan. Ada masanya ada majlis jemputan walimatul Urus, ada masanya Mr Husband outstation.
 
Saya meluangkan masa bersama anakanda Aina.
Kenapa Aina sahaja? Kerana abang-abang Aina perlu menghadiri acara yang lain.
Kami ke Kuala Lumpur serta singgah ke event Naza World.
 
Apa yang menariknya, sengaja saya pakai sedondon dengan Aina.
T-shirt kelabu di padankan dengan skirt jeans biru.
Hah dah macam boria kata mereka yang melihat.
 
Pada saya, seronok je dapat pakai setema senada.
Nampak sehati sejiwakan.
 
Ada sesiapa yang tak suka pakai sedondon??
 
 
Fuza dan Aina serba baju kelabu dan skirt jeans biru

Fuza dan Aina serba baju kelabu dan skirt jeans biru

Fuza dan Aina serba baju kelabu dan skirt jeans biru di Farenheit

Fuza dan Aina serba baju kelabu dan skirt jeans biru di event NAZA WORLD
 

24 Apr 2015

Tudung AidiJuma vs Tudung AdliFuza

...Assalamualaikum & Salam Sejahtera...
 
Trend tudung bawal kembali melanda.
Syabas to Aidijuma kerana Berjaya menambat hati ramai wanita berhijab.
Pelbagai design, warna, kualiti telah mula menular dunia fesyen muslimah.
 
Saya pun ada rembat sehelai dua.
Tudung AidiJuma ni memang mudah nak dibentuk.
 
Dalam pada sibuk menambah koleksi tudung bawal, saya sendiri ada juga menjual Tudung Chiffon Lace Batu. Boleh kot jadi Tudung AdliFuza sempena nama saya and better-half..hahaha
 
 
Tudung AidiJuma Black Label


Tudung AidiJuma
 
 


Tudung Chiffon Lace Batu by Sulaman Lace Heaven
 

23 Apr 2015

Siapa skodeng blog Sulaman Lace Heaven????

...Assalamualaikum & Salam Sejahtera...
 
Lately agak sibuk dengan pelbagai urusan.
Doakan semuanya berjalan lancar ye sahabat sekalian.
 
 
Apabila jarang aktif di blog, makanya traffic agak merundum.
Visitor harian juga merosot. Namun terima kasih juga kepada yang kerap singgah sini.
 
 
Jom kita semak siapa yang singgah ke Sulaman Lace Heaven pagi ini?
Terima Kasih lah Cik YUMIDA.
Nasib ada Cik Yumida singgah.
 
 
Jom ramai-ramai singgah  ke blog Cik YUMIDA
 http://umikasum.blogspot.com/
 
Who Recently Viewed your blog? YUMIDA
 

22 Apr 2015

Pokok Pisang Dalam Bangunan

...Assalamualaikum & Salam Sejahtera...

Pokok Pisang dalam bangunan???
Semasa ke Giant Kelana Jaya tadi, suka pulak tengok pokok pisang ini.
Eh Nampak unik lah kan.
Pandai siapa yang hias ni.
 
Terasa bagai sedang melawat kebun di kampong.
Agaknya generasi akan dating akan kenal ke macam mana rupa pokok pisang?
Pokok Pisang Dalam Bangunan


WW#10 My 1st GST Charges

...Assalamualaikum & Salam Sejahtera...
 
Bayar je. Tak perlu kata apa-apa.

WW#10 My 1st GST Charges

 
 

20 Apr 2015

CPUV by IKEA, APRIL 2015 / 121st

...Assalamualaikum & Salam Sejahtera...
 
Terima Kasih NUFFNANG
 
CPUV by IKEA, APRIL 2015 / 121st
Entry ini hanyalah untuk memberi semangat untuk saya terus aktif dalam blog, Alhamdulilah.
 
Klik BE 55, 56
Klik BE 57, 58
Klik BE 59
Klik BE 60, 61

Tudung Chiffon Lace Batu Royal Blue Gaya belit Shawl By Fuza

...Assalamualaikum & Salam Sejahtera...
 
 
Tudung Chiffon Lace Batu semakin mendapat tempat dihati ramai.
Rasanya sudah 5th Edition. Alhamdulillah kepada yang sentiasa sokong Sulaman Lace Heaven.
 
Sizenya yang lebih besar menyenangkan kita untuk menggayakan sambil menjaga tuntutan menutup aurat. Materialnya senang bentuk dan terletak setelah digayakan.
 
 
Saya menggayakan Tudung Chiffon Lace Batu warna Royal Blue.
Hah boleh digayakan sendiri asalkan yakin.
 
 
"Style Your Own Hijab"
 
Tudung Chiffon Lace Batu warna Royal Blue by Fuza senang digayakan.

Tudung Chiffon Lace Batu warna Royal Blue di gayakan persis shawl

Tudung Chiffon Lace Batu warna Royal Blue by Fuza
 
Ada sesiapa yang berminat nak cantik-cantik gojes jugak?
Stock dah tak banyak ye.

PM 019-2784580
OR
email fuzamusa@yahoo.com
Tudung Chiffon Lace Batu from Bandung. Available E G I  K
 
 
Cara Pemakaian Tudung Shiffon Lace Batu
Pengguna CT Humairah 



**Jom ramai-ramai LIKE Page FXJAVA

Keywords Nuffnang - Tudung Fuza

...Assalamualaikum & Salam Sejahtera...
 
Mulakan hari dengan ceria dan cemerlang.
Semak akaun Nuffnang.
Belum panas lagi hari ini aktiviti Blog.
Ada beberapa KEYWORDS yang muncul di akaun.
Koleksi Tudung
 
Menjelang Aidilfitri rasanya ramai yang sedang buat membeli-belah secara online.
Yang bertudung pasti mencari kelainan dalam penampilan. Namun masih menjaga tuntutan menutup aurat seperti yang telah disyariatkan.
 
Tudung macam mana pilihan anda?
 
Keywords Nuffnang : Tudung Fuza
 

17 Apr 2015

Pre Order Baju Raya Kain Sulam Batik Lukis Manik dari Bandung

...Assalamualaikum & Salam Sejahtera...
 
Perhatian Perhatian Perhatian.
 
Kepada yang mencari koleksi terbaru untuk digayakan lebaran nanti.
Ini peluang anda untuk membuat tempahan PRE-ORDER.
Pesanan di ambil selagi stok masih ada kerana ramai yang mengejar tukang jahit yang rata-rata telah pun reject mengambil tempahan.
 
 
Nama Sulam : Sulam Batik Lukis Manik
Material : Sutera Bandung.
Ukuran : 5 meter bidang 45"
Tidak Perlu Lining
 
*Ini adalah design 2nd Edition.
1st Edition refer SINI
 
 
Kepada yang benar-benar berminat boleh hubungi saya melalui
WhatsApp : 0192784580
email : fuzamusa@Yahoo.com
 
 Estimate stock akan sampai pertengahan May 2015.
 
Cepat Cepat Cepat.
Sementara tempahan dibuka. Jangan nanti kempunan pula yer..
 
TERMA DAN SYARAT
 

http://fuzamusa.blogspot.com/2015/04/pre-order-april-2015-kain-sulam-batik.html
Kain Sulam Batik Lukis Manik Sutera Bandung dari Bandung

 
Kain Sulam Batik Lukis Manik Light Blue
Kain Sulam Batik Lukis Manik Dark Blue

Kain Sulam Batik Lukis Manik Maroon


Kain Sulam Batik Lukis Manik Orange
Kain Sulam Batik Lukis Manik Light Mustard


Kain Sulam Batik Lukis Manik Light Purple


CPUV by Digi Postpaid, APRIL 2015 / 119th & 120th

...Assalamualaikum & Salam Sejahtera...
 
NUFFNANG oh NUFFNANG.
Terima Kasih Nuffnang serta penaja.
Kali ini CPUV by Digi Postpaid yang merupakan CPUV yang ke 119th & 120th
Cuba semak akaun Nuffnang masing-masing.
 
Alhamdulillah.
Semoga Sulaman Lace Heaven semakin mendapat tempat di hati NUFFNANG dan para penaja serta para pembaca yang sudi singgah sokong blog ini.
 
Terima Kasih semua.
 
CPUV by Digi Postpaid, APRIL 2015 / 119th & 120th


Entry ini hanyalah untuk memberi semangat untuk saya terus aktif dalam blog, Alhamdulilah.
 
Klik BE 55, 56
Klik BE 57, 58
Klik BE 59
Klik BE 60, 61

14 Apr 2015

"Giveaway PROJEK APRIL by Syira Lokman"

...Assalamualaikum & Salam Sejahtera...
 
Bulan April dah masuk pertengahan.
Jarang rasanya bulan April ni join GA.
Kali ini ternampak lah GA by adik manis Syira Lokman.
Dah lama kenal dia tapi di dunia Blog aje ler.
Dia pun rajin BW.
So apa kata kita support GA Syira Lokman.
 
 "Giveaway PROJEK APRIL by Syira Lokman"
Bersama merapatkan ukhwah
Mula :9 April 2015 (8.30 PM)
Tamat : 16 April 2015 (8.30 PM)

CPUV by TGIF - Meal For Two, APRIL 2015 / 117th & 118th

...Assalamualaikum & Salam Sejahtera...
 
Alhamdulillah..
Walaupun bukan hari Jumaat, tapi dapat CPUV dari TGIF..
Suwittkan...
 
Terima Kasih NUFFNANG
Terima Kasih TGIF penaja CPUV by TGIF - Meal For Two, yakni CPUV yang ke 117th & 118th buat Sulaman Lace Heaven
 
Jadi kalay ada yang nak p candle lite ke, nak p dating ke, nak belanja darling memasing, boleh la ke TGIF.
 
 Sekiranya nak enjoy pelbagai promotion yang menjimatkan layari http://www.fridays.com.my/
 
CPUV by TGIF - Meal For Two, APRIL 2015 / 117th & 118th
 
http://fuzamusa.blogspot.com/2015/04/cpuv-by-tgif-meal-for-two-april-2015.html
TGIF - Meal For Two
 
Entry ini hanyalah untuk memberi semangat untuk saya terus aktif dalam blog, Alhamdulilah.
 
Klik BE 55, 56
Klik BE 57, 58
Klik BE 59
Klik BE 60, 61

Tudung Chiffon Lace Batu by Adik Manis CT Humairah

...Assalamualaikum & Salam Sejahtera...
 
Meh berkenalan dengan adik SITI.YANG.MENAIP
Thank u adik kerana sudi share gambar posing gojes ni.
Terima Kasih shopping di Sulaman Lace Heaven.
 
CT Humairah posing sipi-sipi malu segan katanya...

Adik CT Humairah menggayakan Tudung Chiffon Lace Batu Turqoise
 
Ada sesiapa yang berminat nak cantik-cantik gojes jugak macam CT?
Stock dah tak banyak ye.

PM 019-2784580
OR
email fuzamusa@yahoo.com
 
Tudung Chiffon Lace Batu from Bandung. Available E G I  K
 
 
Cara Pemakaian Tudung Shiffon Lace Batu
Pengguna 1 cHun
Pengguna 2 Eirma
Pengguna 3 SyalMa
Pengguna 4 Lia MD
Pengguna 5 Fuza
Pengguna 6 Salwa
 

13 Apr 2015

Ini bukan SELFIE lawa..tapi...

...Assalamualaikum & Salam Sejahtera...
 
Ini bukan selfie perasaan lawa ke or posing mengada-ngada.
Ini posing MELUAT!
 
Sebenarnya pada masa ini saya sedang duduk mengeteh dengan Mr. Husband.
Dah namanya tempat khalayak ramai, tempat makan pulak tu, jadi macam-macam ragam manusia kelihatan. Subhanallah.
 
Apa yang membuatkan saya sentap, beberapa warga asing, dengan poyonya dok nyalakan cerut brandednya. Perghhhh bukan main berkepul-kepul asap cerut dari corong hidung dan mulut dia. Eh siap cuba hembus buat bentuk "love" kot.
 
Memang menyiraplah kot. Kita ni dok lepak makan minum kat situ. Hang mai dengan cara kurang ajar kot pada saya. Sambil mata tu saje tengok kat saya umpama dia berkata
 " Hang tak Nampak ka aku ada cerut mahei ni!"
 
Eh..siapa boleh tahan dok lelama sedut asap penyakit.
Memula tu gagah jugalah cover muka dengan tudung. Dah lama-lama rasa sesak napeh weii...
 
Makanya jom berangkat pulang!!
Hangpa nak smoking ke, hangpa nak buat asap macam asam keretapi ke..tu hangpa punya pasai, Tapi sila hormat orang lain semasa anda di khalayak ramai.
Sudah diwartakan tempat-tempat yang tidak dibenarkan merokok!!
 
Penguatkuasaan perlu dilaksanakan.
 
SELFIE ala Arab
 

10 Apr 2015

Alhamdulillah...sekali-sekala CPUV menyerang!!

...Assalamualaikum & Salam Sejahtera...
 
Terima Kasih NUFFNANG
Terima Kasih Pihak Penaja
Terima Kasih kepada yang menyokong Sulaman Lace Heaven.
 
Beberapa CPUV singgah. Baru hari ini berkesempatan untuk buat entry.
Senyum sampai ke telinga ler weeken ni.
 
CPUV by McDonalds -Frozen Fantasy, APRIL 2015 / 110th & 111st BE
 
CPUV by Sunsilk Pink Variant, APRIL 2015 / 112nd & 113rd BE
 
CPUV by Wipro Unza - Safi Rania, APRIL 2015 / 114th & 115th BE
 
CPUV by Asiapromoted HITV Immuno, APRIL 2015 / 116th
 
CPUV April 2015. Terima Kasih Nuffnang
Entry ini hanyalah untuk memberi semangat untuk saya terus aktif dalam blog, Alhamdulilah.
 
Klik BE 55, 56
Klik BE 57, 58
Klik BE 59
Klik BE 60, 61

9 Apr 2015

Penginapan di Favehotel Hypersquare Bandung berbaloi-baloi

...Assalamualaikum & Salam Sejahtera...
 
Masih lagi cerita Bandung.
So in love dengan Bandung.
Heaven for shopping.
 
Pada 27 hingga ke 29 Mac 2015, percutian ke Bandung kali ini kami memilih untuk menginap di Favehotel Hypersquare, Bandung, di Jalan Kaliki.
 Hotel ini terletak di Jalan Pasir Kaliki. Suasana di sekeliling hotel ngaman dari hiruk-pikuk kota. Terletak di penghujung simpang yang berdekatan dengan beberapa pusat karaoke di Plaza Hypersquare.
 
 Pelbagai fasiliti disediakan.
Antaranya hotel transfer dari hotel ke Airport, perkhidmatan booking teksi, Spa untuk perempuan sahaja yang dilakukan di kamar anda, room service 24 jam, Coffee House serta
talian WIFI yang sangat laju dan stabil.
 
Di sini, sarapan pagi disediakan untuk 2 orang bagi setiap bilik. Makanan secara buffet disediakan. Kiranya dah jimat belanja untuk sarapan. Menu yang disediakan pun pelbagai.
Alhamdulillah, memang dapatlah makan dengan kenyang.
Yang bagusnya Coffee House ada menyediakan ruangan berhawa dingin serta ruangan untuk yang merokok.
 
Secara keseluruhan memang sangat selesa. Kenapa sebelum ini tak pernah tau ye kewujudan hotel ini? Walhal hotel tersebut ada banyak cawangan di serata Indonesia.
Eh di Malaysia juga ada ye. Lokasinya di  Favehotel Chenang Beach Langkawi.
 
Kepada yang nak ke Bandung bolehlah menginap di sini.
Alhamdulillah, saya memang suka dan akan terus menginap disini dimasa depan.
InshaAllah
 
Fuza dan Tini di Lobby Favehotel Hypersquare, Bandung
Perkhidmatan SPA disediakan di Favehotel Hypersquare, Bandung



Muka dah capek tapi tetap bersemangat nak posing di FaveHotel Hypersquare Bandung
Bilik yang kami tempah dalam RP500K satu malam
Bilik air yang bersih dan selesa dengan water heater.

Bilik yang selesa di Favehotel Hypersquare Bandung dengan warna pink sebagai warna rasmi.

Corridor Hotel yang tenteram

 
Breakfast Hari Pertama


Coffee House Favehotel Hypersquare untuk tetamunya.

Bersarapan pagi di Favehotel Hypersquare

Fruit Salad di Favehotel Hypersquare
 
 
Breakfast Hari Ke dua

Pelbagai menu disediakan di sini. Nasi Uduk, Bubur, Meehun Goreng dan Omelette.
Breakfast saya. Mee Sanggul bersama Omelette


Bersama biras saya Ini Katini, on our 2nd day breakfast di sini. Model Rayban ni.

On our last day di Favehotel Hypersquare Bandung
 
**Pesanan**
 
Kalau di Bandung, ada banyak Hotel, Motel, Homestay yang mampu kita menginap.
Pesanan saya, jangan pilih motel yang murah-murah, takut nanti bekalan airnya sering terganggu, bilik airnya kotor dan paling tak syok malam-malam ada sahaja perempuan murahan ketuk pintu kamar anda "menawarkan perkhidmatan". Bahaya tu.


 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78