HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

29 May 2015

TILAM SINGLE FIBER promosi tawar_tawar

...Assalamualaikum & Salam Sejahtera...
 
TILAM SINGLE FIBER
TILAM SINGLE FIBER

TILAM SINGLE FIBER
Promosi! Promosi!
=====================
WhatsApp: 011 1238 0893...

=====================

*Pre-order*
*Harga TIDAK termasuk kos pengeposan*
*Pengeposan ke Sabah/Sarawak juga*
=======================
● Kain cotton yang sejuk
● Tilam tidak panas
● Sesuai untuk guling-guling depan tv smile emoticon
● Ibu berpantang juga boleh gunakan
● Jimat ruang - boleh digulung
● Tebal tilam 3inci
=======================
● Warna corak/kain cotton adalah random (seperti apa yang diterima dari supplier), jadi tidak boleh request warna
● Tilam akan di pos 3-4 hari selepas bayaran PENUH diterima
● Tilam akan sampai dalam masa 2-3 hari selepas pengeposan

Cuti sekolah bermula, nak kemana tu?

...Assalamualaikum & Salam Sejahtera...
 
Hoooorayyy!!
Lompat sakan.
Dah kenapa?
 
Cuti sekolah bermula hari ini (bagi yang ada sambutan Hari Guru, memasing sekolah sekerat hari).
Jalan raya sesak
Stesen bas sibuk
Stesen keretapi habis tiket.
 Flight dari harga murah hingga harga cekik darah semua sold out.
 
Sana sini semua dah ada planning.
 Ada yang nak naik pelamin
Ada yang nak naik umrrah
Ada yang nak masuk jawi
Ada yang nak bercuti
Ada yang nak macam-macam nak le kaedahnya.
 
InshaAllah, cuti kali ini saya sekeluarga akan bercuti ke nun utara.
Moh kita cari Pelam Harumanis.
Kot muka manis belecas sokmo.
 
Selamat Bercuti sekolah kepada yang terlibat dengan cuti sekolah, Cikgu, cikgi, anak murid, tukang kebun sekolah, kedai buku sekolah, kantin sekolah, pakcik makcik yang bawa van sekolah dan semua yang berkaitan dengan sekolah.
 
Kepada yang akan memulakan perjalanan, hati-hati di mana juga anda berada.
Yang memandu tu ingatlah orang yang tersayang, Pandu cermat jiwa selamat.
Semoga selamat sampai ke destinasi masing-masing.
 
Sumber Google
 

28 May 2015

CPUV by Maxis OnePlus One , May 2015 / 132 & 133 BE.

...Assalamualaikum & Salam Sejahtera...
 
TERIMA KASIH
 
NUFFNANG
MAXIS ONEPLUS ONE
PARA BLOGGER yang selalu support blog ini.
 
Alhamdulillah, lagi CPUV singgah.
CPUV by Maxis OnePlus One , May 2015 / 132 & 133 BE.
 
Semoga semakin murah rezki saya serta kalian.
AMIN
CPUV by Maxis OnePlus One , May 2015 / 132 & 133 BE.
Entry ini hanyalah untuk memberi semangat untuk saya terus aktif dalam blog, Alhamdulilah.
 
Klik BE 55, 56
Klik BE 57, 58
Klik BE 59
Klik BE 60, 61

Firmax3 Krim Hormon No 1 Malaysia, Membantu pelbagai permasalahan kesihatan, InshaAllah

...Assalamualaikum & Salam Sejahtera...
 
Firmax3 Krim Hormon No 1 Malaysia, Membantu pelbagai permasalahan kesihatan, InshaAllah
 
Firmax3 Krim Hormon No 1 Malaysia,

MEMBANTU MASALAH :
KECANTIKKAN
√ Kulit Kusam
√ Jeragat
√ Jerawat
√ Eyebag
√ Rambut Gugur
√ Kedutan
√ Dagu Berlapis
 
KESIHATAN : √ Stress
√ Resdung
√ Urat Tersimpul
√ Kencing Manis
√ Darah Tinggi
√ Strok
√ Buasir
 
BERAT BADAN :
√ Metabolisma
√ Selulit
√ Kurang/Lebih Selera
√ Boroi
√ Payudara Kendur
√ Punggung Kendur
√ Stretchmark
 
SEKSUAL : √ Haid Tidak Teratur
√ Senggugut
√ Rahim Lemah
√ Fibroid
√ Dingin
√ Ejakulasi Awal
√ Air Mani Tidak Pekat
√ Angin Pasang
√ Ereksi
√ Saiz
 
CARA PENGGUAAN :
Hanya Calit Sebesar Kepala Mancis..Sapu Pada Kedua Belah Nadi Tangan & Kedua Belah Nadi Leher
JOM CUBA SEKARANG ANDA PASTI TERUJA
Utk dapatkan firmax3 boleh Whatsapp atau call Fuza 019-2784580

Kedai Nasi Lemak Letop di Village Park Restauran, Damansara Utama

...Assalamualaikum & Salam Sejahtera...
 
 Sarapan di mana?
Tak tahu nak makan di mana?
Kali ini saya nak share tempat makan di Damansara Petaling Jaya.
Dikenali sebagai Village Park Restaurant.
Landmark BP Station di Damansara on the way ke Taman Tun Dr Ismail.
 
 
Lokasinya yang strategik kerana  terletak berhampiran dengan kawasan perumahan, pasti ramai pelanggan pada bila-bila masa sahaja.
 
 
Harga tu kira standard lah kalau duduk di Kuala Lumpur.
Nasi Lemak Ayam Goreng adalah menu pilihan utama.
 
 
Jom ramai-ramai ke sini.

Penuh dengan pelanggan pagi dan petang

Menu Village Park Restaurant

Nasi Lemak Letop di Damansara Utama
 

27 May 2015

WW#14 Cermin Mata sempoi!!

...Assalamualaikum & Salam Sejahtera...
 
Awatnya tuh??
Hehe
Sebenarnya cermin mata itu di jual di Toy'R Us.
Menarikkan?
Umpama ada orang tekup mata kita dari belakang.
Sekali lagi tengok gerun juga..
 
 Cermin Mata sempoi Toy'R US Paradigm Mall, Kelana Jaya
 
 

25 May 2015

GMBM 1st GIVEAWAY 2015

...Assalamualaikum & Salam Sejahtera...

http://grupmamabloggersmalaysia.blogspot.com/2015/05/gmbm-1st-giveaway-2015.html




Assalamualaikum !! Alhamdulillah,sempena Hari Ibu 2015,buat julung-julung kalinya kami berjaya melancarkan satu segmen yang di taja sepenuhnya oleh sebahagian ahli Grup Mama Bloggers Malaysia [GMBM]. Segmen ini di adakan adalah untuk memanjangkan ukhuwah sesama blogger yang menyertai segmen ini. Hadiah yang di tawarkan dalam segmen ini juga sangat menarik dan berbaloi untuk di menangi. Masa pelancaran segmen selama sebulan memberi lebih peluang penyertaan dan memenuhi syarat bagi para peserta.

Tarikh Segmen : 10 Mei - 7 Jun 2015

Syarat-syarat untuk menyertai segmen ini adalah:-

  1. Blogger Malaysia.
  2. Buat entri yang bertajuk GMBM 1st GIVEAWAY 2015.
  3. Pilihan entri samada copy dan paste sahaja entri yang di sediakan atau buat entri sendiri mengikut kreativiti anda.
  4. Mengikuti semua syarat yang di tetapkan oleh penganjur dan penaja.
  5. Semua penaja boleh menyertai segmen ini. 
  6. Lengkapkan syarat di bawah:-
  • Follow Belog


  • Follow Instagram 

@Yong | @Sofu


  • Follow Google +




  • Like Fanpages 




  • Follow FaceBook

Norihan Yusuf


♪ ♩♫ Selamat bersegmen dan semoga bertuah !! ♪ ♩♫

 
Segmen GMBM 1st GIVEAWAY 2015 di taja dan di perhebatkan oleh:-
Kathy, Maria, YY, Yong, Myja, Sofu, Ida, Ann, Mieja, Sue, Fuza, Mamaniza, Hana, Aida, Mar, Khaty, Ayumie, Mila, Zana, Sally, Fiza, Fara.

Klik Banner GA Untuk Join

CPUV by McDonald's Family (PC) , May 2015 / 130 & 131 BE.

...Assalamualaikum & Salam Sejahtera...
 
Lately agak terabaik blog ini.
Sibuk dengan urusan harian.
Namun tidaklah dibiar begitu sahaja.
 
Alhamdulillah
Ada juga present dari NUFFNANG.
CPUV by McDonald's Family (PC) ,merupakan CPUV yang 130 & 131 BE.
 
Walaupun tidak semeriah mana CPUV yang saya terima, namun syukur dengan apa yang ada daripada langsung tak ada.
 
Terima kasih juga kepada Mc Donald's
Terima Kasih semua
 
CPUV by McDonald's Family (PC) , May 2015 / 130 & 131 BE.
Entry ini hanyalah untuk memberi semangat untuk saya terus aktif dalam blog, Alhamdulilah.
 
Klik BE 55, 56
Klik BE 57, 58
Klik BE 59
Klik BE 60, 61

Selamat Ulangtahun Perkahwinan yang ke 13 tahun Adli Fuza.

...Assalamualaikum & Salam Sejahtera...
 
 
25 Mei 2015
Selamat Ulangtahun Perkahwinan yang ke 13 tahun buat kami Adli Fuza.
 
 
Alhamdulillah
Dengan Izin dan RahmatNYA, hari ini genaplah 13 tahun usia perkahwinan kami.
Masih jauh perjalanan perkongsian hidup kami.
Masih berusaha sama-sama memantapkan lagi ikatan yang terbina ini.
 
 
Alhamdulillah
Dengan kehadiran 3 orang cahaya mata dariNya, lengkaplah rumahtangga kami.
Aiman, Alif dan Aina adalah penyambung  kasih sayang kami. Zuriat yang bakal membawa nama baik ayahbonda mereka, InshaAllah.
 
 
Alhamdulillah
Rumahtangga mana yang tidak ada suka duka tawa tangis.
Segalanya mendewasakan kita.
Kita harungi dengan matang dengan penuh kesabaran, kasih sayang, tolak ansur serta perbincangan.
Ada kala kita di uji dengan tohmahan sekeliling namun kita tetap dapat bersatu dengan kuat atas dasar persefahaman.
 
 
Alhamdulillah
Semoga Allah merahmati perkahwinan ini hingga ke syurga abadi.
Semoga Allah melindungi kita dari fitnah dan hasad dengki.
Semoga Allah murahkan rezki kita sekeluarga.
Semoga keluarga ini sentiasa di dalam lindunganNYA, beramal soleh serta di hormati.
Semoga Anak-anak akan menjadi anak-anak yang soleh dan solehah.
Terima Kasih kepada semua yang mendoakan kebahagiaan kami.
InshaAllah
 
 
To Mr Husband,
Terima Kasih kerana terus menyayangi dan mencintai kami sekeluarga.
Terima Kasih kerana berkongsi suka duka susah senang bersama.
Jom sama-sama kita perbaiki rumahtangga ini agar terus melangkah ke syurga Allah.
Amin.
 
Pasangan bahagia, InshaAllah

Jakarta 2013

Petaling Jaya 2015

Bandung 2014
Anakanda-anakanda tersayang
 
 

 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 

22 May 2015

HAKIKAT KEHIDUPAN

...Assalamualaikum & Salam Sejahtera...
 
Jadikan Gerak dan diam mu bernilai
KEHIDUPAN
 

21 May 2015

Jagung Di luar Kulit??

...Assalamualaikum & Salam Sejahtera...
 
Jagung di luar kulit?
Cua tengok ada anak jagung di luar kulit tuh.
Mungkin rezki saya nak berjumpa JAGUNG Kembar ini.
 
Ada mitos ke di sebaliknya?
 
Wallahuallam
 
Jagung Berkembar
 

20 May 2015

WW#13 Jangan Jadi Pembuli Jalan

...Assalamualaikum & Salam Sejahtera...
 
Apabila sombong tak kena tempat
Apabila pentingkan diri sendiri
Apabila bertindak tidak menggunakan akal yang waras
Apabila tidak memikirkan kejiranan.
 
 
Kepada tuan kereta putih, cuba tengok macam mana orang keliling parking?
Kenapa anda sesuka hati parking sedemikian rupa?
Tidakkah anda fikir tentang pengguna jalanraya yang lain??
 
Semoga menjadi iktibar kepada kita semua.
 
 
Jadilah pengguna jalanraya yang bertimbang-rasa
 

19 May 2015

KEBAIKAN & KEHEBATAN SoulMax3 Plus

...Assalamualaikum & Salam Sejahtera...
 
SoulMax3 Plus
SUOLMAX3 PLUS

 KEBAIKAN & KEHEBATAN SOULMAX3.....
Keajaiban anti penuaan dan kuasa antioksida. Minuman kesihatan semulajadi gabungan hasil dari formula dan penyelidikan saintifik menggunakan 7 teknologi terbaik dari 5 negara, memberi tumpuan kepada punca penuaan.

Memberikan anda khasiat yang benar-benar terbukti berkesan. Sebagai agen pemulihan dan menterbalikkan proses penuaan sehingga 10 - 20 ta...
hun lebih muda.

Dirumus untuk melengkapkan rutin penjagaan dalaman dan luaran. Membantu mengaktifkan sel induk, mengatasi kesan penuaan secara berterusan dengan mencipta satu keajaiban anti penuaan terbaik untuk kekal muda, cantik dan sihat.

Kajian Saintifik Kandungan Soulmax3:

1. PhytoCellTec Malus Domestica - Mibelle Biochemistry (Swiss)
2. Peptan Marine Kolagen - Rousselot (Perancis)
3. Hydroxityrosol - Monteloeder (Sepanyol)
4. L-Glutathione - Kohjin (Japan)
5. Asid Amino L-Ornithine - Kyowa (Japan)
6. NutroxSun - Monteloeder (Sepanyol)
7. Maqui beri (Amerika)

1)Kebaikan PhytoCellTec Malus Domestica

• Menambah jangka hayat sel-sel stem kulit
• Melewatkan senescence sel-sel penting
• Melawan kronologi penuaan
• Mengekalkan rupa yang muda dan kesegaran kulit
• Melindungi panjang umur sel-sel stem kulit
• Kelewatan senescence sel-sel penting
• Melawan kronologi penuaan
• Perlindungan terhadap tekanan oksidatif
• Pembaikan DNA
• Memanjangkan hayat sel-sel stem kulit
• Mengekalkan rupa yang muda dan kesegaran kulit
• Produk penjagaan kulit, melindungi sel-sel stem kulit
• Pembaharuan sebenar dalam produk untuk penjagaan muka dan badan
• Rumusan penjagaan kulit yang inovatif
PhytocellTec Malus Domesticaor Apple Stem sel adalah revolutionary yang baru, anti penuaan. Ia membantu kulit kelihatan dan merasa seolah-olah ia masih muda, mengurangkan garis-garis halus dan kedutan. PhytocellTec Malus Domestica membantu membetulkan tona kulit dan menyerlahkan penampilan kulit dengan sel Stem epal.

Meremajakan penuaan kulit dengan mengaktifkan sel stem kulit sendiri. Sel Stem Phyto menggalakkan kulit yang sihat dan berseri!

2)Peptan Marine Kolagen (Rousselot, Perancis)

Peptan SR laut adalah suatu peptide aktif dari Ikan salmon Laut Utara membekalkan asid amino yang diperlukan untuk sel-sel kulit yang berfungsi dengan betul.

1. Merangsang sintesis kolagen struktur utama molekul daripada permukaan kulit. dermis
2. Melindungi dari radikal bebas, menghadkan kesan penuaan.
3. Sebagai pemakanan untuk kesihatan kulit. Keanjalan kulit / Kelembutan kulit meningkat sebanyak 19%
Jangkamasa Tindak balas:

1-3 hari: kulit kering menjadi licin dan melembapkan
3-7 hari: mengurangkan garis halus dan kedutan, mengurangkan saiz liang, kulit gebu dan licin
7-14 hari: bintik hitam menjadi pudar, kulit lebih berseri, keseluruhan kulit kelihatan gebu.
Kesihatan Sendi dan Tulang
Peptan Hidrolised Marine Kolagen telah terbukti boleh mencegah dan merawat masalah kesihatan tulang osteoarthritis dan osteopenia (reput tulang).

3)Hydroxityrosol Monteloeder (Sepanyol)

Monteloeder Nutrafur telah ditubuhkan pada tahun 1998 dan merupakan sebuah syarikat yang baru dan innovatif yang tujuannya adalah untuk menggunakan pengetahuan saintifik untuk mendapatkan yang terbaik daripada Buah Zaitun.
Hydroxytyrosol telah disahkan secara teori dan praktikal mempunyai dua kegunaan utama:

Sebagai kosmetik anti-pigment kulit (kosmeseutikal) yang menghalang pengumpulan melanin (tompok hitam kulit) yang tidak terkawal.

Sebagai satu makanan dan/atau pemakanan tambahan kerana sifatnya untuk melindungi lemak darah daripada kerosakan oksidatif, sekali gus mengelakkan pembentukan LDL yang teroksida (punca arteriosclerosis).

Ekstrak dari Buah Zaitun

1. Anti kanser,
2. Anti mikrobial,
3. Anti Radang,
4. Anti oksida,
5. Anti bakteria,
6. Anti kulat
7. Anti virus.
8. Menghalang kesan UV

4)L-Glutathione (Kohjin, Japan)

L-Glutathione (GSH) yang dikeluarkan oleh KJLS adalah dihasilkan oleh penapaian yis Torula, FDA GRAS notis
#GRN000293, KOHJIN Sains hayat Co., Ltd

Glutathione dihasilkan secara semulajadi di dalam hati. Ia terdiri daripada tiga asid amino, penting untuk metabolisma selular. Ia melindungi terhadap stres yang disebabkan oleh radikal bebas, yang diperlukan untuk sistem imun untuk berfungsi dengan betul, dan detoxifier yang mujarab.

Apakah Glutathione?

1. Dihasilkan secara semulajadi oleh setiap sel badan
2. Anti-oxidant paling kuat di dunia
3. Detoxifier yang paling cekap
4. Menguatkan sistem imun
5. Mengurangkan keradangan selular
6. Melindungi terhadap stres

5)Asid Amino L-Ornithine (Kyowa, Japan)

Kyowa Hakko Kogyo Co., Ltd. Mengambil kelebihan teknologi-teknologi fermentasi terkini memberi sumbangan yang besar kepada kesihatan dan kesejahteraan orang di seluruh dunia dengan mengkomersilkan pelbagai bahan-bahan kimia yang berguna termasuk pelbagai asid amino, bahan-bahan yang berkaitan dengan asid nukleik, vitamin, bahan-bahan bioaktif, produk farmaseutikal, serta oligosakarida dan dipeptides.

Kebaikan Asid Amino L-Ornithine

1. Merangsang pengeluaran hormon pertumbuhan manusia dari kelenjar pituitari.

2. Mengaktifkan semula kelenjar thymus, hati, dan tisu hati.

3. Meningkatkan pertumbuhan otot dan meningkatkan fungsi sistem imun badan.

4. Menghasilkan tissue baru.

5. Meningkatkan sistem imun tindak balas bakteria, virus dan sel-sel tumor.

6. Detoksifikasi tubuh daripada deposit ammonia.

6)Monteloeder NutroxSun (Sepanyol)

Makanan photoprotective yang berkesan. Juga terbukti sebagai antioxidant dan anti-inflammatory melindungi kulit dari penyakit akibat dari pancaran UV.
Terbukti secara klinikal.

1. Aktiviti anti-radang, penting untuk menghalang kerosakan tisu yang berlaku selepas proses radiasi matahari.

2. NutroxSun menyediakan perlindungan yang menyeluruh dan seragam, melindungi permukaan seluruh dari dalam.

3. NutroxSun adalah selamat dan tidak toksik.

7)Maqui beri (Amerika)

Serbuk Berry Maqui organik yang mentah dari Patagonia di Chile. ORAC uMol 319,265 TE setiap 100g.
Dengan ORAC untuk nilai lebih 2,500 kemudian, Maqui berry jauh melebihi nilai antioksidan per gram daripada mana-mana buah-buahan atau beri. Acai berry, oleh perbandingan di ANATARA hanya berjaya mengumpul penarafan ORAC hanyalah lebih 10,000 membuat Maqui berry superfruit terkini dan terbaik di pasaran.

Beberapa fakta tentang Maqui

•Penarafan ORAC 27,600
•Ditanam di Chile
•Sebagai buah-buahan anti-oxident
•Berkesan untuk penurunan berat badan
•Berkesan untuk merawat masalah kencing manis jenis 1 & 2
•Sifat Anti penuaan
•Menguatkan daya tahan badan
•Menguatkan penglihatan
•Peningkatan tahap tenaga
•Bersifat detox
•Mempunyai ORAC yang daripada 27,600!!!
•Memperbaiki penghadaman dan Kesihatan kardiovaskular
•Ia membunuh sel-sel kanser
 
Kepada yang berminat boleh dapatkan segera stok anda.
 whatsApp 019-2784580

PRE-ORDER TILAM SINGLE FIBER

...Assalamualaikum & Salam Sejahtera...
 
TILAM SINGLE FIBER

PRE-ORDER 
TILAM SINGLE FIBER
Promosi: RM60/Tilam (minimum pembelian 2 tilam)
...
=====================
WhatsApp: 011 1238 0893
Follow IG: tawar_tawar

====================
*Harga TIDAK termasuk kos pengeposan*
*Pengeposan ke Sabah/Sarawak juga*
====================
● Kain cotton yang sejuk

● Tilam tidak panas
● Sesuai untuk golek-golek depan tv

● Ibu berpantang juga boleh gunakan
● Jimat ruang - boleh digulung
● Tebal tilam 3inci

====================
● Warna corak/kain cotton adalah random, jadi tidak boleh request warna
● Tilam akan di pos 3-4 hari selepas bayaran PENUH diterima
====================
 

18 May 2015

Awasi anak-anak kecik bermain.. Bahaya masuk objek di dalam HIDUNG!!

...Assalamualaikum & Salam Sejahtera...
 
17 May 2015.
 
Pada hari ini, kami telah mendapati bahawa sesuatu telah memasuki ke dalam lubang hidung anak saudara saya yakni Kamil Imani.
 
Memang gelabah.
Memang panic.
Lagi kita cuba keluarkan..semakin masuk ke dalam objek tersebut.
 
Kami telah ke Klinik, langsung Doktor bagi surat rujukan ke Hospital PPUM.
Sampai di Kecemasan dan Trauma Pediatrik, tidak ramai pesakit.
 
Kata Doktor mereka terpaksa hantar ke Pakar ENT.
Subhanallah...dugaan sungguh.
 
Semasa di ward ENT, Doktor pakar telah menunggu.
Terpaksa bedung, pegang kepala, pegang kaki supaya Kamil tidak meronta semasa proses mengeluarkan objek.
 
 
Dah namanya Doktor pakar, sekejap sahaja beliau berjaya mengeluarkan object tersebut,
Kami dah risau kalau-kalau terpaksa di bius dan sebagai.
Objek tersebut adalah sebahagian permainan kanak-kanak.
Sekiranya silap cara, objek tersebut akan membahayakan Kamil kerana akan masuk ke salur pernafasan. Nauzubillah
 
 
Awasi anak-anak anda. Mungkin kita rasa permainan anak-anak itu selamat.
Cegah sebelum jadi sesuatu yang tidak diingini.
InshaAllah
 
Terima Kasih kepada semua yang terlibat dan syabas dengan perkhidmatan yang cekap.
 
Kamil Imani di wad kecemasan PPUM, Petaling Jaya

Doktor Pakar berbaju hitam bersama jururawat sedang merawat.

Berjaya mengeluarkan objek yang tersekat di dalam hidung Kamil Imani

Objek dikenal-pasti sebagai  mainan plastic kanak-kanak.
 

15 May 2015

Firmax3 Testimoni Pesakit Tiroid yang pulih

...Assalamualaikum & Salam Sejahtera...
 
INFO PRODUCT
Testimoni Pesakit Tiroid.
 
Alhamdulillah dengan hanya calit-calit di point nadi anda, pesakit tiroid ini tersenyum kesyukuran kerana masalah penyakit tiroid yang telah dialaminya semakin beransur pulih dan hilang.
 
Semoga adik ini terus menggunakan Firmax3 kerana bukan hanya untuk kecantikan semata-mata, malahan juga untuk kesihatan yang utama.
Sihat dalaman terserlah sihat luaran. InshaAllah
 
Dapatkan segera sekotak dua Firmax3 anda sekarang.
 
http://gojesfirmax3.blogspot.com/2015/05/firmax3-krim-ajaib-terapi-hormon-no-1.html
FIRMAX3 Krim Ajaib Terapi  Hormon No 1 Di Malaysia

Firmax3 Testimoni Pesakit Tiroid
 
RINGKASNYA FIRMAX3, yang TERBAIK kerana semua dalam satu.
PELBAGAI KEGUNAAN hanya SAPU DI NADI TANGAN sahaja, menjadikan anda cantik di luar dan di dalam serta 

 Kepada yang berminat boleh dapatkan segera stok anda. 
whatsApp 019-2784580

Selamat Hari Ibu ....Kasih Ibu Kasih ke Syurga

...Assalamualaikum & Salam Sejahtera...
 
 Depa kata bulan Mei Hari Ibu.
Depa kata minggu pertama Mei Hari Ibu
Tapi bagi saya hari hari adalah Hari Ibu.
Hargai dan sayangi IBU anda setiap detik dan ketika.
Jasa IBU tiada tolok bandingannya.
Syurga itu di telapak kaki IBU.
 
Hari-hari adalah hari Ibu.
Saya bersama keluarga bahagia saya. Alhamdulillah

Kerjaya IBU yang sentiasa tidak pernah ada sudahnya.
Tapi Ibu memang sentiasa siap sedia untuk bertugas.
 

14 May 2015

PROMOTE | GMBM 1st GIVEAWAY 2015

...Assalamualaikum & Salam Sejahtera...
sticky post until 6 June 2015


PROMOTE | GMBM 1st GIVEAWAY 2015 | Assalamualaikum !! Alhamdulillah dengan rasa rendah diri dan besar hati,kami dari Grup Mama Bloggers Malaysia [GMBM] ingin mempromosikan segmen sulung Belog Projek GMBM iaitu GMBM 1st GIVEAWAY 2015. Kami mengalu-alukan penyertaan rakan blogger seramai yang boleh.

GMBM 1st GIVEAWAY 2015 menawarkan pelbagai hadiah yang menarik dan lumayan untuk di menangi di taja khas oleh ahli GMBM sendiri bernilai lebih dari RM 500. Memang berbaloi menyertai segmen ini.  Syarat penyertaan yang kami buat untuk segmen ini juga adalah syarat rutin setiap segmen untuk blogger.

Detail segmen : GMBM 1st GIVEAWAY 2015
  • Mula: 10 Mei 2015 [12.30 tengah malam]
  • Tamat: 7 Jun 2015 [12.30 tengah malam]
  • Cadangan entri: coypaste dari entri segmen ATAU hasilkan entri kreatif sendiri
  • Senarai hadiah
Nak JOIN? Klik Banner--------------.
.
.
.
.
.
V
http://grupmamabloggersmalaysia.blogspot.com/2015/05/gmbm-1st-giveaway-2015.html


Segmen GMBM 1st GIVEAWAY 2015 di taja dan di perhebatkan oleh:-
Kathy,  Maria, YY, Yong, Myja, Sofu, Ida, Ann, Mieja,Fara, Sue, Fuza, Mamaniza, Hana, Aida, Mar, Khaty, Ayumie, Mila, Zana, Sally, Fiza

Hadiah Hari Ibu dan Hari Guru buat saya

...Assalamualaikum & Salam Sejahtera...
 
 
Alhamdulillah
Entry ini bukanlah tujuan untuk menunjuk-nunjuk.
Saya hanya ingin merakamkan kisah ini sebagai satu kisah buat kenang-kenangan di suatu hari nanti.
 
 
Terima Kasih to my dear hubby for the surprise present.
Katanya sempena Hari Ibu kerana saya Ibu kepada anak-anak kami.
Katanya juga sempena Hari Guru kerana saya adalah Guru pertama kepada anak-anak kami.
 
Subhanalah.
Terharu rasanya kerana dihargai sebegitu.
Bukan hadiah mewah yang dinanti. Bukan wang ringgit yang saya idamkan.
Bukan gunung emas yang menjadi igauan.
Ingatan tulus ikhlas tu yang amat berharga.
 
Harapan dan doa agar anak-anak menjadi anak yang cemerlang.
Semoga anak-anak membesar sebagai anak yang soleh dan solehah.
 
pst..pst.. Dapat hadiah handbag merangkap handbag Hari Raya. Seronok ler..
 
Handbag Coach sempena Hari Ibu

Coach Butik di Soho, Petaling Jaya
 

13 May 2015

CPUV by Panadol - Superhero Parenting, May 2015 / 128 & 129 BE.

...Assalamualaikum & Salam Sejahtera...
 
TERIMA KASIH NUFFNANG.
Lagi CPUV singgah.
Double CPUV!!
CPUV by Panadol - Superhero Parenting, merupakan CPUV yang ke 128 & 129.
So far ada 8 ONGOING CPUV.
Alhamdulillah.
 
 
Tips BE
Untuk pengetahuan semua, kedudukan "Papan Iklan" anda seharusnya strategic dan kalau boleh seperti yang di cadangkan oleh Nuffnang.
Lagi banyak bintang yang anda dapat lagi cerah peluang untuk isi tabung dengan sebijak-bijaknya.
 
 
Terima Kasih Nuffnang
&
Terima Kasih teman-teman blogger kerana tanpa anda siapalah SULAMAN LACE HEAVEN
 
CPUV by Panadol - Superhero Parenting, May  2015 / 128 & 129 BE.
 
Entry ini hanyalah untuk memberi semangat untuk saya terus aktif dalam blog, Alhamdulilah.
 
Klik BE 55, 56
Klik BE 57, 58
Klik BE 59
Klik BE 60, 61

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78