HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

27 Feb 2017

Welcome Back Sulaman Lace Heaven..

...Assalamualaikum & Salam Sejahtera...
 
 
Sulaman Lace Heaven
 
 
Setahun berlalu.
Sunyi sepi Blog Sulaman Lace Heaven (SLH).
Ramai yang rindu rupanya..tertanya-tanya ke mana SLH menghilang.
 
Insha Allah..
Saya akan mencari ruang-ruang waktu untuk hidupkan semula Blog ini.
Ramai sahabat handai yang masih meneruskan silaturrahim dengan saya yang asalnya dari dunia blogger ini.
 
At the same time,
Sudi-sudilah juga jenguk ke Blog saya khusus untuk product kecantikan dan, kesihatan di
 
http://fuza-eudorea.blogspot.my/
 
Nantikan yer update seterusnya.
 
 
pst..pst..hmmm..dah lama tak buat Giveaway kan...
Ada ke yang sudi nak join ye agaknya???

5 comments:

  1. yeayy..kak fuza dah kmbali..:)

    ReplyDelete
  2. hai... kebetulan aida br start nak blogwalking.
    blog fuza teratas kat reading list.
    welcome back :)

    ReplyDelete
  3. rindunya nak berkunjung ke blog ni ... welcome back fuza =)

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78