HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

16 Feb 2018

Cheese Tart Online Bits.By.Tawar_Tawar

...Assalamualaikum & Salam Sejahtera...


Hari ini saya hendak ambil kesempatan memperkenalkan  Cheese Tart sedap melampau yang dijual oleh Bits.by.Tawar_Tawar.


Terdapat pelbagai jenis perasa Cheese Tart yang dijual.

Cheese Tart Red Velvet
 Dairy Milk 
Nutella
 Blueberry.

Setiap set boleh ditempah dalam kuantiti mengikut kehendak anda, iaitu :- 
25pcs
36pcs
49pcs


Cheese Tart ini sesuai juga dijadikan sebagai juadah pemanis mulut di majlis hari jadi, boleh djadkan hadiah dalam hantaran pertunangan mahupun perkahwinan, juga boleh dijadikan sebagai hadiah istimewa bagi apa jua majlis bahagia.

Saya telah juga memesan Cheese Tart pelbagai perisa bagi meraikan En Suami yang berjaya dalam kerjayanya. Alhamdulillah.
Yang penting anak-anak pun suka Cheese Tart ni.


Untuk maklumat lanjut boleh hubungi:

IG: Bits.by.Tawar_Tawar
WhatsApp  : +6017-394 7382

Assorted Cheesetart by Bits by Tawar Tawar

Red Velvet Cheesetart

Assorted Cheesetart by Bits by Tawar Tawar. Khas buat peminat Dairy Milk.

Assorted Cheesetart by Bits by Tawar Tawar
Assorted Cheesetart by Bits by Tawar Tawar.
 Boleh dijadikan pengganti kad ucapan.


#CheeseTart
#CheeseTartKelanaJaya
#RedVelvetCheeseTart
#BlueberryCheeseTart
#NutellaCheeseTart
#AssortedCheeseTart
#BitsByTawarTawar


4 comments:

  1. nampak sedap gilaaaa kak...sally suka makan cheesetart!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haa
      Sedap. Gerenti.
      Jemput lah order 🤗

      Delete
  2. ayoooo tomeynyaaa geram tengok =D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Berseni kan cheesetart tu.
      Boleh lah rekemen pada siapa nak cheesetart 🤗

      Delete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78